Advertisement

Boğaziçi Üniversitesi Kabe / See full list on tr.wikipedia.org

Boğaziçi Üniversitesi Kabe / See full list on tr.wikipedia.org. Mahkeme, talebi reddederek değerlendirmesi için ağır ceza mahkemesine gönderdi. See full list on tr.wikipedia.org Jan 30, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin başlatılan soruşturmada lgbt kulüp odasına yapılan aramalar polis kamerasına yansıdı. Takip eden günlerde kampüsün içinde ve dışında çeşitli gösteriler yapıldı.daha geniş açıklama gerekli 5 ocak günü, üniversitenin hocaları cübbelerini giyerek ve rektörlük binasına sırtlarını dönerek protesto ettiler. Yeni atanan rektör melih bulu'nun daha önceden ak parti'den milletvekilliği aday adayı olması ve ak parti sarıyer i̇lçe teşkilatı'nı kurması nedeniyle atama siyasi bir hamle olarak yorumlandı.

İstanbul cumhuriyet başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Jul 05, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin davada sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Protestocular, üniversitemizin karar alma mekanizmalarındaki özerkliğine, demokratik ilkelerine, düşünce özgürlüğüne ve seçim yapma iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmiyoruz. diyerek tepki gösterdi. Jan 31, 2021 · boğaziçi üniversitesi'nde kabe figürlü resim soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 öğrenciden 2'si halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama suçundan tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. See full list on tr.wikipedia.org

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere ...
Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere ... from www.sha.com.tr
Savcılık, diğer 2 şüpheliyi ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle mahkemeye sevk etti. See full list on tr.wikipedia.org Haliç üniversitesi rektörlüğünü yürüten melih bulu, 2 ocak 2021'de yayımlanan kararname ile rektörlüğe atandı. Öğretim üyeleri, bunun 1980 darbesinden bu yana üniversite dışından atanan ilk rektör olduğunu belirtti. Polislerin göstericilere karşı orantısız şiddet kullandığı iddia edildi. See full list on tr.wikipedia.org Bu eser, aralarında devlet bahçeli ve süleyman soylu'nun yer aldığı çeşitli politikacılar ile anadolu gençlik derneği tarafından, i̇slam'da kutsal kabul. Jul 05, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin davada sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu.

Rıza türmen6 ocak 2021 tarihinde boğaziçi üniversitesi'ndeki protesto yürüyüşüne polisin müdahalesi ve öğrencilerin gözaltına alınmasının toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkının, kötü muamele yasağının ve kişi özgürlüğü ve güvenliği hakkının ihlalini oluşturduğunu dile getirdi.

Emniyet genel müdürlüğü de yaptığı açıklamada, aşağıdan! dendiği açıklandı. Protestocular, üniversitemizin karar alma mekanizmalarındaki özerkliğine, demokratik ilkelerine, düşünce özgürlüğüne ve seçim yapma iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmiyoruz. diyerek tepki gösterdi. See full list on tr.wikipedia.org Fatih altaylı 4 ocak 2021 tarihli teke tek programında atanan rektörün boğaziçi üniversitesi'ni dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasına sokma vaadini gerçekçi bulmadığını belirtti. Sonrasında yol tv, haberi hakkında bir düzenleme yayımlayarak başka açıdan çekilmiş polis kayıtlarında polisin aşağıdan! dediğinin anlaşıldığı açıkladı. Boğaziçi üniversitesindeki eylemlerde yere kabe fotoğrafı serilmesi büyük tepki çekti. See full list on tr.wikipedia.org Üniversitenin güney kampüsünde açılan sergideki resim boğaziçi üniversitesi i̇slam araştırmaları kulübü'nün tweetleri üzerine sosyal medyada konuşulmaya başladı. Jul 05, 2021 · boğaziçi üniversitesi'nde 'kabe' fotoğrafının yere serilmesi davasında reddi hakim talebi talep reddedilerek ağır ceza mahkemesine gönderildi boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin davada, sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme, talebi reddederek değerlendirmesi için ağır ceza mahkemesine gönderdi. Hocalar, bu eylemlerini hafta içi her gün rektörlüğe sırtlarını dönerek devam ettirmektedirler. Jan 31, 2021 · boğaziçi üniversitesi'nde kabe figürlü resim soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 öğrenciden 2'si halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama suçundan tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. More images for boğaziçi üniversitesi kabe »

Öğretim üyeleri, bunun 1980 darbesinden bu yana üniversite dışından atanan ilk rektör olduğunu belirtti. Mahkeme, talebi reddederek değerlendirmesi için ağır ceza mahkemesine gönderdi. See full list on tr.wikipedia.org Göstericiler ayrıca melih bulu bizim rektörümüz değil gibi sloganlar attılar ve devlet tarafından atanmış bir rektör istemiyoruz. dediler. Boğaziçi üniversitesi mezunları derneği (bümed) üniversitenin ilkeleri, düşünce özgürlüğü ve seçim iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmediklerini açıkladı.18.000 üyesi bulunan bümed, öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari kadronun yanında olmaya devam edeceklerini duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki "Kabe görseli" soruşturmasında ...
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki "Kabe görseli" soruşturmasında ... from www.indyturk.com
Jan 31, 2021 · boğaziçi üniversitesi'nde kabe figürlü resim soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 öğrenciden 2'si halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama suçundan tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Boğaziçi üniversitesindeki eylemlerde yere kabe fotoğrafı serilmesi büyük tepki çekti. Öğretim üyeleri, bunun 1980 darbesinden bu yana üniversite dışından atanan ilk rektör olduğunu belirtti. Emniyet genel müdürlüğü de yaptığı açıklamada, aşağıdan! dendiği açıklandı. Üniversitenin güney kampüsünde açılan sergideki resim boğaziçi üniversitesi i̇slam araştırmaları kulübü'nün tweetleri üzerine sosyal medyada konuşulmaya başladı. İstanbul cumhuriyet başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Bu eser, aralarında devlet bahçeli ve süleyman soylu'nun yer aldığı çeşitli politikacılar ile anadolu gençlik derneği tarafından, i̇slam'da kutsal kabul. 4 ocak'ta başlayan protestoların ilk gününde polis müdahalesi gerçekleşti.

4 ocak'ta başlayan protestoların ilk gününde polis müdahalesi gerçekleşti.

Fatih altaylı 4 ocak 2021 tarihli teke tek programında atanan rektörün boğaziçi üniversitesi'ni dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasına sokma vaadini gerçekçi bulmadığını belirtti. 4 ocak'ta başlayan protestoların ilk gününde polis müdahalesi gerçekleşti. See full list on tr.wikipedia.org Takip eden günlerde kampüsün içinde ve dışında çeşitli gösteriler yapıldı.daha geniş açıklama gerekli 5 ocak günü, üniversitenin hocaları cübbelerini giyerek ve rektörlük binasına sırtlarını dönerek protesto ettiler. Haliç üniversitesi rektörlüğünü yürüten melih bulu, 2 ocak 2021'de yayımlanan kararname ile rektörlüğe atandı. Boğaziçi üniversitesindeki eylemlerde yere kabe fotoğrafı serilmesi büyük tepki çekti. Hocalar, bu eylemlerini hafta içi her gün rektörlüğe sırtlarını dönerek devam ettirmektedirler. Rıza türmen6 ocak 2021 tarihinde boğaziçi üniversitesi'ndeki protesto yürüyüşüne polisin müdahalesi ve öğrencilerin gözaltına alınmasının toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkının, kötü muamele yasağının ve kişi özgürlüğü ve güvenliği hakkının ihlalini oluşturduğunu dile getirdi. Jul 05, 2021 · boğaziçi üniversitesi'nde 'kabe' fotoğrafının yere serilmesi davasında reddi hakim talebi talep reddedilerek ağır ceza mahkemesine gönderildi boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin davada, sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Bu eser, aralarında devlet bahçeli ve süleyman soylu'nun yer aldığı çeşitli politikacılar ile anadolu gençlik derneği tarafından, i̇slam'da kutsal kabul. İstanbul cumhuriyet başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Protestocular, üniversitemizin karar alma mekanizmalarındaki özerkliğine, demokratik ilkelerine, düşünce özgürlüğüne ve seçim yapma iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmiyoruz. diyerek tepki gösterdi. Boğaziçi üniversitesi öğrencilerine destek için yapılan eylemlere karşı uygulanan polis şiddetine 35 baro başkanı yazılı açıklama ile tepki gösterdi ve göstericilere karşı uygulanan muameleninin anayasa'ya, ai̇hs'e, ai̇hm'nin ve aym'nin yerleşik içtihatlar.

More images for boğaziçi üniversitesi kabe » Göstericiler ayrıca melih bulu bizim rektörümüz değil gibi sloganlar attılar ve devlet tarafından atanmış bir rektör istemiyoruz. dediler. Melih bulu'nun pozisyona uygunluğu ve akademik geçmişi de sorgulandı. See full list on tr.wikipedia.org Jan 30, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin başlatılan soruşturmada lgbt kulüp odasına yapılan aramalar polis kamerasına yansıdı.

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere ...
Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere ... from i.dha.com.tr
Takip eden günlerde kampüsün içinde ve dışında çeşitli gösteriler yapıldı.daha geniş açıklama gerekli 5 ocak günü, üniversitenin hocaları cübbelerini giyerek ve rektörlük binasına sırtlarını dönerek protesto ettiler. Boğaziçi üniversitesi mezunları derneği (bümed) üniversitenin ilkeleri, düşünce özgürlüğü ve seçim iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmediklerini açıkladı.18.000 üyesi bulunan bümed, öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari kadronun yanında olmaya devam edeceklerini duyurdu. Protestocular, üniversitemizin karar alma mekanizmalarındaki özerkliğine, demokratik ilkelerine, düşünce özgürlüğüne ve seçim yapma iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmiyoruz. diyerek tepki gösterdi. Polislerin göstericilere karşı orantısız şiddet kullandığı iddia edildi. Jan 30, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin başlatılan soruşturmada lgbt kulüp odasına yapılan aramalar polis kamerasına yansıdı. Jan 29, 2021 · boğaziçi üniversitesi'ndeki bir meydan sergisinde kabe figürü etrafına lgtbi̇+ bayraklar çizilmiş bir görsele yer verilmesinden ötürü dört öğrenci gözaltına alındı. Haliç üniversitesi rektörlüğünü yürüten melih bulu, 2 ocak 2021'de yayımlanan kararname ile rektörlüğe atandı. See full list on tr.wikipedia.org

See full list on tr.wikipedia.org

See full list on tr.wikipedia.org Savcılık, diğer 2 şüpheliyi ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle mahkemeye sevk etti. See full list on tr.wikipedia.org Üniversitenin güney kampüsünde açılan sergideki resim boğaziçi üniversitesi i̇slam araştırmaları kulübü'nün tweetleri üzerine sosyal medyada konuşulmaya başladı. Jan 30, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin başlatılan soruşturmada lgbt kulüp odasına yapılan aramalar polis kamerasına yansıdı. Jul 05, 2021 · boğaziçi üniversitesi önünde kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin davada sanık avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Fatih altaylı 4 ocak 2021 tarihli teke tek programında atanan rektörün boğaziçi üniversitesi'ni dünyanın en iyi 100 üniversitesi arasına sokma vaadini gerçekçi bulmadığını belirtti. Emniyet genel müdürlüğü de yaptığı açıklamada, aşağıdan! dendiği açıklandı. İstanbul cumhuriyet başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Mahkeme, talebi reddederek değerlendirmesi için ağır ceza mahkemesine gönderdi. Protestocular, üniversitemizin karar alma mekanizmalarındaki özerkliğine, demokratik ilkelerine, düşünce özgürlüğüne ve seçim yapma iradesine yapılan müdahaleleri kabul etmiyoruz. diyerek tepki gösterdi. Polislerin göstericilere karşı orantısız şiddet kullandığı iddia edildi. More images for boğaziçi üniversitesi kabe »

Üniversitenin güney kampüsünde açılan sergideki resim boğaziçi üniversitesi i̇slam araştırmaları kulübü'nün tweetleri üzerine sosyal medyada konuşulmaya başladı boğaziçi üniversitesi. Eylemlerin hareketli geçen ilk iki gününün ardından, polis tarafından uzun namlulu silahlarla bazı öğrencilerin evlerine baskın düzenlendi.özel harekat ekiplerince yapılan baskınlarda çok sayıda.

Posting Komentar

0 Komentar